SuninScorpio– nieuwe ontwikkelingen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties
Be like a dreamcatcher– which blocks bad dreams and catches the good ones. Stay positive— no matter what..
~Daphne Medona

Los van het smeden ben ik druk geweest met hele andere bezigheden.

Zo langzamerhand ben ik ervaringsdeskundige geworden met het oog op destructieve, toxische (familie) relaties. Recente ontwikkelingen hebben mij net dat zetje in de rug gegeven, om er (toch) iets mee te doen..!

Zelf heb ik ervaren dat Inzicht het beste wapen is wanneer er sprake is van destructieve relaties/ toxische (familie) relaties. Door Inzicht (en inzet) is het mogelijk (hoe moeilijk de omstandigheden dan ook) te transformeren naar een betere en sterkere versie van jezelf..!

Mijn nieuwe pagina en instagram-account:

https://www.facebook.com/suninscorpio11

https://www.instagram.com/sun.inscorpio/

“The best vision is insight” ~Malcolm S. Forbes

Door het delen van de opgedane ervaringen hoop ik hier een steentje aan bij te dragen,
en de “tragiek” (waar je onmogelijk omheen kunt in dit soort situaties),
om te zetten in iets positiefs..!! ?
Op dit blog blijf ik ( ?natuur-lijk ) over mijn passies schrijven.

Heb je interesse of speelt het onderwerp van destructieve-toxische (familie) relaties misschien ook in jouw leven, dan ben je van harte welkom op één van mijn “SuninScorpio” accounts.
?>?

Geef een reactie