Work-life-health balans en Hortensia als symbool van de liefde ღ

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Hi everyone.. 🖐🖐🖐

Op de één of andere manier is het al weken geleden geleden dat ik voor het laatst op mijn blog geschreven heb… Niet dat ik stil gezeten heb– integendeel..!

Afgelopen periode was óók een tijd voor bezinning en het wiel opnieuw uitvinden. Zo zag ik mij geconfronteerd met het tijdelijk sluiten van mijn fysieke winkel(tje) vanwege de corona-perikelen. Via de webshop— kan de business gelukkig wel gewoon doorgaan.

Tegelijkertijd werd het hier thuis een heel stuk drukker waardoor werken vanuit huis (nog) meer discipline en focus vroeg– dan wel vraagt. Wat lang niet altijd goed lukte 🙂 🙂 Ook werkte minder rust, zo stiekem aan, door op mijn (meer kwetsbare) gezond. So be it.

Dus ook een periode om even stil te mogen staan en waar mogelijk–aanpassingen te doen..!
De natuur in 🌿, samen met hond en camera zorgt voor een goede/betere balans ⚖.

Terug naar het smeden– nieuw in de shop zijn hortensia bloemblaadjes als symbool van de liefde. De bloemblaadjes lijken sprekend op hartjes en wanneer je een afdruk maakt in zilver, verbaast het mij telkens weer hoe prachtig je de natuur overbrengt in zilver (you know– i’m a nature lover ღ ).

Wanneer je een afdruk maakt met 2 zilveren plaatjes, krijg je precies elkaars spiegelbeeld…! En is dat niet een prachtig (symbolisch) sieraad voor hartsvriendinnen, tweelingzussen, zussen, moeders/dochters, soulmates..?
De rijke symboliek van Hortensia’s op zich, is hierbij zeker van toegevoegde waarde.

Niet alleen voor duo’s 😉 — ook los te bestellen. https://rhebella.com/product/zilveren-hanger-hortensia-bloemblaadje/

#vierdeliefde
#ilovemyjob
#ilovenature

Geef een reactie