Hello..! :-)

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties


De laatste blogpost dateert inmiddels alweer van december 2020..
What a shame 😉

Ondanks “Corona” vliegt de tijd..! Althans– voor mij wel in ieder geval. Fijn om je passie “te leven” ♥. Zo kun je jezelf lekker “wegcijferen”, terwijl alle (knetter..) gekheid van het leven ondertussen een soort van hoogtepunt (dieptepunt..) lijkt te bereiken..

Wat een turbulente tijd leven we in. Oude systemen die niet meer werken gaan (gelukkig) kapot, en dat gaat gepaard met veel weerstand en chaos.
Het is als de storm die alles doet kraken en piepen en alles losmaakt maakt wat niet meer dient. Op naar (broodnodige) vernieuwing..!

Ondertussen verlang ik wel stiekem naar het voorjaar….
Het deed me een Libelle maken. Al vooruitlopend op de lente– op de tijd dat ik ze weer naar hartenlust kan fotograferen (nog een liefhebberij van mij).

Libellen fascineren mij mateloos: de snelheid waarmee ze vliegen, hun grote kop, de prachtige vleugels en kleuren, en hun kwetsbaarheid. Libellen staan symbool voor transformatie. Ze leven de eerste jaren onder water om vervolgens hun libellengedaante aan te nemen. Libellen staan voor speelsheid en verandering, maar ook voor geluk, welvaart en harmonie..!

#inspired by nature

Nu in de webshop
https://rhebella.com/product/libelle-van-zilver-en-titanium/


Handegemaakte libelle van zilver en titanium

Geef een reactie